Kom og Dans velkommen

Hellerup - Bornholm - Birkerød.     
Team Christensen byder velkommen til Kom og Dans en kæde af private danseskoler i Birkerød, Hellerup, Bornholm.
Rart at du har fundet os! Under mottoet "Kom og Dans meget mere end motion!" Vi inviterer dig til at være vores gæst på danseskole Kom og Dans og nyde en stor oplevelse i en moderne atmosfære.
Vi er din professionelle partner på emnet dans!
 
Nyd socialt samvær, underholdning, kombineret med  råd af fagfolk, i afslappet asmosfære, det er sund energi til krop og sjæl.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du sende os en e-mail til: mail@komogdans.dk eller ring til os 40134136 - 40329034


Tak for din interesse.
Vi glæder os til at høre fra dig.. Annette & Henning Christensen

Dans er Fitness...Dans har det hele

Igennem dans for Minibørn SuperKids, (3 – 5 år) vil Annette styrke børns motorik, og bevægelse. De vil lære forskellige danse til MGP musik, Disco- samt rundkreds danse, lidt Hip Hop bevægelser, danse fra vild med dans, som er med til at styrke børns kropsbevidsthed, musikforståelse samt selvtillid. Det er motion, de lære at koncentrere sig og modtage undervisning.


Stort tilbud til Voksne Par & Ægtepar, ta`en aften fri om ugen, og sammen med din partner lære ”gå i byen dans”. Små lette trin, det er samvær og glæde, og man hygger sig sammen med sin partner. Eller ta`et vennepar med, og gør denne aften til noget særligt.


Hip Hop - Streetdance

Hip Hop - Streetdance m.m. styrker din krop, med hjælp af rytme og bevægelser til tidens "hotteste" musik.
Dans styrker din kreativitet, du bliver bevidst med din krop, din indlæringsevne bliver forbedret, du bliver glad, tænker positivt og dermed styrket til at klare hverdagen.

Kom og oplev glæde ved dans og god musik, som giver dig en super motion.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen
Team Christensen


Instruktører

Renè Christensen / Sif Kaas Nielsen /Annette & Henning Christensen