Kom & Dans velkommen

Bornholm - Birkerød.     
Vi byder velkommen til Kom & Dans Birkerød og Bornholm.
Rart at du har fundet os! "Kom & Dans meget mere end motion!" Vi inviterer dig til at være vores gæst på danseskole Kom & Dans og nyde en stor oplevelse i en moderne atmosfære.
Vi er din professionelle partner på emnet dans!
 
Nyd socialt samvær, underholdning, kombineret med  råd af fagfolk, i afslappet asmosfære, det er sund energi til krop og sjæl.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du sende os en e-mail til: mail@komogdans.dk eller ring til os 40134136 - 40329034


Tak for din interesse.
Vi glæder os til at høre fra dig.. Annette & Henning Christensen

Dans er god motion for krop og sjæl...Dans har det hele

Igennem dans for SuperKids, (fra 4 år) vil Annette styrke børns motorik, og bevægelse. De vil lære forskellige danse til MGP musik, Disco- samt rundkreds danse, lidt Hip Hop bevægelser, danse fra vild med dans, som er med til at styrke børns kropsbevidsthed, musikforståelse samt selvtillid. Det er motion, de lære at koncentrere sig og modtage undervisning.


Stort tilbud til Voksne Par & Ægtepar, ta`en aften fri om ugen, og sammen med din partner lære ”gå i byen dans”. Små lette trin, det er samvær og glæde, og man hygger sig sammen med sin partner. Eller ta`et vennepar med, og gør denne aften til noget særligt.Instruktører

Annette & Henning Christensen