Instruktører

Renè Krieger Christensen

Renè har danset siden han var 2½ år, har været konkurrence danser i mere end 25 år, med utallige top resultater, bl.a, 7 gange Nordisk Mester i standard og latin samt Danmarksmester flere gange. Været blandt de 8 bedste i verden. Har deltaget i Vild med Dans. 

Renè er uddannet hos De Danske Danseskoler, DDD, i standard og latin. Er ligeledes uddannet skolelærer, samt coach. Arrangerer kurser / workshop og events, for større virksomheder, har netop udgivet bogen "Generationer der svinger" på arbejdspladsen.

Renè underviser hver mandag i Birkerød.

 

Indehavere af Kom og Dans Annette & Henning Christensen.

Vi byder velkommen til Kom og Dans en kæde af private danseskoler, Bornholm - Hellerup - Birkerød. Nyd socialt samvær, underholdning, kombineret med råd af fagfolk i afslappet atmosfære, det er sund energi til krop og sjæl.

Vi er stedet for voksne par, kik forbi, bliv vores gæst på danseskolen. Vi gir`dig "kvalitetstid" sammen med din partner hver uge...

Vi har mere end 40 års erfaring på området dans, har igennem årene skabt flere top resultater, som Danmarksmestre, Europamestre samt Verdensmestre. Underviser elite dans i dag på højt niveau, har par som deltager i både ind- og udland.

Omkring børnedans, "sjov med dans" har vi erfaring i forberedelse at dit barn til "0" klasse. Man lære at modtage undervisning i socialt atmosfære, hvor børnene er i centrum, og dermed lære forskellige danse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Annette & Henning Christensen